Održavanje podova

Nega i održavanje

Svakodnevno se u ogrebotinama i spojevima podnih površina nakuplja značajna količina prljavštine i mikroorganizama. Uklanjanje ovih naslaga tradicionalnim metodama gotovo je nemoguće. Korišćenjem Boninih najnovijih metoda pod se efikasno vraća u izvorno stanje.

Bona Commercial System

Bona Commercial System pruža optimalnu negu podova, uz vrhunski rezultat, minimalni zastoj ostavljajući čisto i zdravo okruženje. Periodičnim tretmanima podovi ostaju idealno čisti, produžava im se vek trajanja i smanjuju troškovi.

Prednost je što se postižu rezultati u nekoliko sati, pa nije potrebno izmeštati mobilijar na duži period zbog sušenja.

Oštećenja u podu i reparacija

Različita stanja poda zahtevaju različite metode i tretmane reparacije

Na podovima sa tvrdokornim mrljama, Bona obnavljajući tretman daje izvanredne rezultate čineći površinu spremnom za hodanje u roku od nekoliko sati. Takođe produžava vek trajanja poda do dva puta duže u odnosu na redovno čišćenje. Za podove koji su izgrebani i jako istrošeni, ponovno premazivanje je efikasan način vraćanja njihovog originalnog izgleda bez troškova i muke renoviranja u punom obimu.

Uklonite ogrebotine i tragove ogrebotina, uz dodavanje novog zaštitnog sloja, s Bona jedinstvenim tretmanom ponovnog premaza.

Obnovljena površina može se postići za nekoliko sati bez zastoja, troškova ili neugodnosti potpunog renoviranja. Novi premaz uključuje površno brušenje Bona FlexiSand 1.9 i Bona Diamond Abrasives za savršeno glatku površinu, nakon čega sledi nanošenje Bona Traffic HD ili Bona Pure, za izvanrednu izdržljivost.

Hoblovanje poda
Bona program
Održavanje poda

Renovirajte i vratite svežinu izbledelim i zamrljanim podovima, od PVC-a do drveta, uz učinkovit Bona tretman.

Bilo da su u pitanju podovi u prometnom aerodromu ili u privatnoj kući; bilo da mu je potrebno samo dobro čišćenje ili potpuno renoviranje – Imamo rešenja koja su vam potrebna da završite posao! Proces oživljavanja uklanja tvrdokorne mrlje i vraća svežinu poda.