Verujemo da je naša odgovornost da ponudimo bolje i da budemo bolji u svemu što radimo

Naša misija…

Kompanija Lider Family doo iz Beograda je firma osnovana 2015. godine sa jasnim ciljem da ponudi srpskom tržištu nešto najbolje u domenu parkertarskih usluga. Upravo je to bio povod da zasnujemo saradnju sa BONA AB, najprestižnijom firmom u globalnim razmerama koja uspešno nudi ceo zaokružen program u podopolagačkim uslugama.

Bona je porodična kompanija osnovana 1919. godine, i sada nakon sto godina vodeća je u proizvodnji sistema materijala koji prate i usavršavaju obradu i održavanje drvenih podova.

Bonini proizvodi su konstantni, ali i pored toga, ne prestaju sa usavršavanjem i proizvodnjom novih koji prate svetske trendove i zahteve po pitanju drvenih podova.
Danas, sa preko 600 zaposlenih, Bona ima pogone u Evropi i Americi, koji snabdevaju više od 90 država Sveta.

Bogata istorija

Početkom 1970. godine, Bona je među prvim kompanijama uklonila opasne i otrovne hemikalije iz svojih proizvoda, i dokazala da su proizvodi na prirodnoj bazi pouzdana i trajna alternativa, stavljajući imperativ na zaštitu potrošača i ekologije uopšte.

Bonina završna sredstva na vodenoj bazi osim vrhunskog kvaliteta, sertifikovana su od raznih nacionalnih i međunarodnih organizacija za zaštitu životne sredine.