Šta je Bona Sistem?

Više od 50 godina Bona je u partnerstvu sa profesionalcima za podove kako bi stvorili inovativne proizvode za svakodnevno čišćenje, bezvremenski sjaj i doživotnu zaštitu.

 • Inovator u svakom smislu

  Misija

  Cilj je da se objedini ceo program u jednom paketu Kao vodeći svetski dobavljač za drvnu industriju podova, Bona isporučuje sve što je potrebno za ugradnju, pripremu, premazivanje i održavanje podova. Bona sistem osigurava da projektant, izvođač ili vlasnik kuće budu potpuno sigurni da je svaki Bona proizvod kompatibilan i uskladu sa najvećim standardima.

 • Ekološka odgovornost

  Najnovije tehnologije

  Sa Bonom ste uvek na vrhu u pogledu tehnologije i proizvoda.
  Kao specifikacija, radite sa svetskim liderom u proizvodima za završnu obradu drvenih podova i uz Bona širok asortiman uvek ćete imati pravi proizvod za primenu u poslu.
 • Najviši standardi

  ISO 14001 certified

  Sve industrijske aktivnosti utiču na životnu sredinu. Bona svoju ekološku odgovornost shvata veoma ozbiljno. U januaru 2001. Bona Sweden je dobila certifikat ISO 14001.

  Bona vodeni lakovi imaju daleko manji uticaj na okolinu u odnosu na rastvarače, i najniži nivo štetnih materija u poređenju sa svim drugim završnim premazima na bazi vode.