Domaćinstva

Mop za besprekorno čiste podove

Uložili ste u svoj pod, pa uložite u produžetak njegovog veka. Naš Bona Premium Mop u spreju je pametno, jednostavno i efikasno rešenje za vaše podove koje olakšava čišćenje kako biste mu vratili izvorni sjaj i uživali u njemu celi život.

PREDSTAVLJAMO BONA SISTEM ZA PODOVE

Sve što vam je potrebno na jednom mestu

Očistite & ulepšajte – zaštitite i uživajte u svom podu doživotno, uz Bona sistem program

Pogledaj Bona
program za održavanje

Konvencionalni jastučići za čišćenje guraju i raspršuju prašinu i prljavštinu ostavljajući ostatke za sobom. Bona jastučić za čišćenje od mikrovlakana ima jedinstven dizajn sa delovanjem čišćenja u dve zone. Tamnoplava spoljna vlakna razbijaju prljavštinu, dok svetloplava unutrašnja vlakna hvataju i upijaju prljavštinu i ne ostavljaju ostatke za sobom. Jastučić za čišćenje Bona od mikrovlakana je prilagođen za podove i posebno je dizajniran da odgovara porodici Bona mopova .

Bona jastučići za čišćenje od mikrovlakana uklanjaju 99% bakterija

Kada se koristi sa Bona Wood Floor Cleaner, Bona Stone, pločicama i laminatnim podovima, Bona OxyPower Floor Deep Cleaners ili vodom, naš Bona mikrofiberni jastučić za čišćenje uklanja 99% E. coli i listeria iz drva ili LVT podova kako bi dobili besperkorno čiste, zdrave i bezbedne površine.

Održavajte Vaš pod periodično – izbegnite dodatne troškove i majstorske usluge

Bona program

Polirajte drvene podove svaka 3-4 meseca, zavisno od prometa u vašem domu. Lak za podove od tvrdog drveta obnavlja i osvežava završni sloj koji štiti vaš pod. Kada polirate drvene podove, popunjavate mikroskopske ogrebotine i ujednačavate zaštitnu površinu poda. Upotreba laka za podove od tvrdog drva nije težak zadatak ne zahteva angažman majstora, i može se obaviti uz minimalan trud.

Domaćinstva